• Over ons

    Kom terecht in een oase van rust

  • Over ons

    Kom terecht in een oase van rust

Te midden van de prachtige groene omgeving van Beverlo ligt Hoeve Genemeer.

Een mooie gerestaureerde hoeve aan de voet van de mijnterril. Een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van de dag, waar men zich kan terugtrekken in de schitterende natuur.

Onze website wordt volledig vernieuwd momenteel - we geven even mee dat we vanaf 01/07/2018 geen feesten noch catering meer verzorgen.Graag willen we iedereen nog bedanken voor al het vertrouwen en de fijne mensen die we hebben leren kennen ;-)

Momenteel spitsen we ons volledig toe op de beleving binnen onze vakantielogies - meer info kan je terugvinden op onze facebook pagina Hoeve Genemeer.

Veerle & Jo

Elkaar leren kennen in 1986 en 3 jaar later getrouwd, als 2 jonge mensen met veel idealen en dromen. Gaandeweg werd de puzzel volledig en vandaag zijn we er trots op om ons project te kunnen voorstellen.

Dit is niet gegaan zonder vallen en opstaan, maar uit elke tegenslag zijn we er als gezin sterker door geworden. We hebben 4 zelfstandige kinderen, die ons steeds gesteund hebben en zonder hen zou dit ook niet mogelijk zijn geweest.

Op professioneel vlak kan Veerle terugblikken op 25 jaar ervaring in de zorg binnen VZW Stijn.

Jo werkt als zelfstandige. Dagdagelijks neemt hij de rol op als IT consultant.

We delen dezelfde passie:

  • alles wat te maken heeft met de natuur (tuin, dieren, stilte, …)
  • werken met mensen die het vandaag moeilijk hebben in onze maatschappij
  • willen graag onze droom tot realiteit brengen a.d.h.v. dit project

Kortom "Hoeve Genemeer" is een ideaal vakantieoord, waar de rust, de charme van het platteland en het prachtige natuurschoon je uitnodigen tot een onvergetelijke en deugddoende vakantie voor iedereen.

Momenteel spitsen we ons volledig toe op de beleving binnen onze vakantielogies - meer info kan je terugvinden op onze facebook pagina Hoeve Genemeer.

Beschikbaarheid