• Ervaringen

    Onze gasten aan het woord

Wij hadden een heel aangenaam weekend in jullie locatie, ook de kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de rustige omgeving. De ruime woonruimte, de ruime en comfortabele kamers , de grote tuin waren een oase van rust en gezelligheid. De kleinkinderen hebben zich kostelijk geamuseerd vooral in en aan de zandbak. Dank zij het prachtige weer was de barbecue een echte meevaller. Ook de uitstappen die we in de buurt gedaan hebben werden door iedereen gesmaakt (de 7 km wandeling naar de avonturenberg in Beringen, de speeltuin aan het Koersels kapelletje en oma's ijs). Enfin het was een heerlijk weekend. Veel dank aan Jo en Veerle voor de aangename verrassing met taart en koffie bij aankomst.
.Raymond, Francine en familie, Hasselt
Hoeve Genemeer is een heel fijne plek om volledig tot rust te komen. De omgeving leent zich daar perfect toe: vanuit de kamer zie je enkel weiden en bossen. Bij onze aankomst stonden de taart en de koffie klaar. Dit vonden we zeer tof van Veerle en Jo (zelf Limburger zijnde is dit een evidentie maar voor vele anderen niet).Ook het ontbijt was zeer volledig, lekker en copieus. De kamers zijn zeer net en ruim evenals de keuken en de living. We vinden alles zeer positief en raden dit mooie en aangename vakantieverblijf iedereen aan.
Alain en Katrien, Oost-Vlaanderen
Veerle, Jo, Wietse, en de rest van het SUPER Genemeer-team ... Wat jullie voor ons gedaan hebben is van onschatbare waarde. Onze trouwdag was p-e-r-f-e-c-t, door jullie inzet, creativiteit, het uitstekende eten, de intiem-gezellige-alternatieve sfeer die jullie gecreeërd hebben, en jullie gastvrijheid (waar onze gasten nu nog over spreken). Ik krijg opnieuw tranen in mijn ogen als ik er aan terug denk, een feest volledig op maat gemaakt voor ons. Wij waren ZO tevreden. Heel erg bedankt! Veel liefs, en veel succes nog met alles! Jullie zijn echt ongelooflijke mensen.
Charlien & Koen, Bocholt
Beste Witse, Veerle en Jo Ik wil jullie alvast nog eens bedanken voor het leuke, gezellige en lekkere verjaardagsfeest. We hebben er samen echt van genoten. We hadden een echt thuisgevoel, net of het feestje in onze huiskamer doorging. Top, we komen vast en zeker terug. Bedankt Liliane
Liliane , Beringen
Dag Jo en Veerle, Bedankt voor de goede zorgen die je ons hebt gegeven voor ons huwelijksfeest. Wij hadden ons geen betere locatie kunnen treffen. Jullie zijn zeer hartelijke mensen die dit met veel plezier doen. Het straalt er echt vanaf. Onze gasten waren er allemaal van unaniem dat jullie eten zeer lekker was. De BBQ van de chef is een echte aanrader voor iedereen. De mogelijkheid om te blijven slapen hebben wij ook met veel plezier gebruikt. Het ontbijt was ook top! Bedankt voor alles! Nick en Hanne!
Nick Cornelis, Heusden Zolder
Veerle en Jo, Samen met jullie team hebben jullie van ons feest een onvergetelijke dag gemaakt. We hebben met z'n allen genoten van jullie gastvrijheid, de aangename sfeer en jullie enorme gedrevenheid om ons zo goed mogelijk te soigneren. Aangezien de zon van de partij was, konden we genieten van jullie mooie tuin, alsook de faciliteiten voor de kinderen. Een dikke merci voor alles en een grote pluim voor jullie team.
Andreas, Heusden-Zolder
Wietse is de man die alles regelen kan. Hij bakt de geweldigste taarten en hij kan alles aan... uit zijn toverhanden verschenen afgelopen zondag zelfs chocolade paarden. Hij creëert hapjes met een hoog culinair niveau we zijn helemaal pro! Hij leidt met gemak mee het keukenteam en heeft elke wens gehoord en gezien! Ook de BBQ beheert hij met gemak het is echt een meester in zijn vak. Dat vele talent moet van ergens komen: Jo, Veerle en WIETSE zijn een team om van te dromen!
Lotte, Stal-Koersel
Het was een fantastische dag dankzij jullie!!! Prachtig versierde tafels, overheerlijke taarten, veel kinderpret, hemelse hapjes, superbarbecue en ter afsluiting nog een heel lekker ijsje!!! Dankjewel om deze dag voor ons zo onvergetelijk te maken! Tot over 2 weken ☺️
Vormsel Niels, Beverlo
De groep van Monsheide arriveerde uit Peer.... De hartelijke ontvangst beviel ons zeer... In dit mooie vakantiehuis... Voelden we ons dadelijk thuis... We ontdekten de Beringse omgeving... Het was voor ons een hele beleving... We genoten met volle teugen... de vakantie zal ons nog lang heugen... We kleurden niet binnen de lijntjes... en onze tekening was...fijntjes Lisette, Nicole, Maria, Yvonne, Lut, Fiona, Hilda Stefan, Ella, Lydia, Hilda
Leefgroep Monsheide , Peer
Bedankt voor het fantastisch onthaal en warme ontvangst, de leuke 'dierenverzorgingsmomentje' met Wietse, het lekkere ontbijt en de leuke uitstap-tips! Door jullie vriendelijkheid hebben we genoten van een warm verblijf. Dankjewel! We komen met veel warmte terug. Bruno, Lies, Myrthe, Sterre, Wolf, Maurice en Miel
Fam. Ledeganck - Demeulenaere, Dendermonde

Deel je ervaring!

CAPTCHA

Beschikbaarheid